24 Following
ainsleybrown

ainsleybrown

Frank William Shillitto käsikirja Corliss höyrykoneet

Frank William Shillitto käsikirja Corliss höyrykoneet

 

DEL I.

 

KAPITTEL I. FORBEREDER STIFTELSER.

 

corliss motor gruppe kjelerommet steam håndboken

Når en ny motor er å bli installert er det forventes at ingeniøren ansvarlig skal være kvalifisert til å tilby verdifulle forslag om plassering, etc., også utføre arbeidet av ereksjon ifcalled ved for å gjøre dette.

Følgende forklaring av metoden for prosedyren, bortsett fra noen forslag om plassering, forbereder bakken, etc., gjelder også for oppføring av drivkraften for en helt ny produksjon plante som et tillegg til et anlegg allerede i bruk.

Vi antar at det er besluttet å installere en ny motor for å plassere re som ikke lenger kan kjøre produksjons-anlegg på full kapasitet. Det første du må vurdere er plasseringen. Generelt motoren skal plasseres som cen-trally som mulig når det gjelder dis-tribution av makt, at i tilfelle en lang rekke shafting er å bli kjørt, vil det være mye bedre å finne om

 

10 HÅND BOK

 

midten av linjen, hvis mulig, er enn stasjonen den fra den ene enden, for en gitt mengde kraft til å være overført en lettere aksel kan brukes i tidligere posisjon enn mulig i det siste. Selvfølgelig er det ikke tilrådelig å skille motoren og høylandet av noen stor avstand hvis det kan unngås, men uunngåelige tap på grunn av shut-ting ned anlegget lenge nok til å re-Flytt gamle motoren og grunnlaget, bygge nye Fundamenter og sette opp den nye motoren på området på den gamle, vil vanligvis langt mer enn oppveie noen gevinst ved å ha en kompakt plante. I dag, med våre beundringsverdig ikke-varme-ledende gulvbelegg, retur feller, damp looper, etc., er det mulig å gjennomføre damp til betydelig dis-tances med men veldig bagatellmessig tap fra stråling og kondens.

Det er mange andre steder enn de opplistede som må være con-sidered bestemme på stedet, for hver tilfellet har spesielle særegenheter.

I en ny fabrikk det bør være lite problemer med decid-ing på plasseringen av drivkraften, og likevel det er beklagelig at det finnes i dag så mange eksempler på kort sightedness i denne forbindelse

 

CORLISS DAMPMASKINER. 11

 

slik som motoren rom uten vinkjellere, med damp og vann rør kjører under gulvet der det er knapt nok å gjennomgå, for ikke å snakke å gjøre effektivt arbeid, når reparasjoner må gjøres, i slike trange kvartalene, og motorer plassert rett ut i de viktigste butikk vithout noen beskyttelse mot støv og smuss.

Har bestemt på plasseringen for våre ny motor, må bakken være staket ut for foundation utgraving tegningene innredet av motoren byggherrer gir alle nødvendige dimensjonene det viktigste kravet er at det Graves med den lengste siden vinkelrett linje akselen i fabrikken.

Hva slags jord møtte w r syk har dens effekt på metoden pre-paring for foundation riktig, derfor er det umulig å si regel for alle tilfeller. En praktisk mason, opplevde i denne bransje, ville være mest sannsynlig personen bestemme på hva som skal gjøres i uvanlige tilfeller, men følgen-har blitt funnet for å møte vanlige krav.

Bære utgraving ned ca tjue inches under der nederst hore murstein-arbeidet skal begynne,

 

12 HÅND BOK

 

har overflaten jevnet og grundig tamped, holder det ganske fuktig mens den tamping blir gjort. Etter det har fått en god, ærlig ramming fyll i denne ekstra dybde, et tynt lag samtidig med et konkret består av fem deler av knust stein, to deler av rene, skarpe sand og en del av Portland sement. Som hvert lag er satt i, tamp den godt før du setter i neste lag til ønsket tykkelse er nådd. Dette vil ta tid, men det vil være tid w r ell, som det må huskes at selv en dårlig bygget maskinen kan kjøre bra på et godt fundament, mens den beste motoren bygget ikke vil gi tilfredsstillelse Hvis satt på en dårlig foundation. Ta ikke hensyn til de som argumentere økonomisering i materiale og bruk bare best. Betong sengen bør være tid til å herde grundig før du starter på grunnlag riktig.

corliss motor gruppe kjelerommet steam håndboken

 

Relaterte artikler:

http://www.classicsteamengineering.com/index.php?topic=204.40

http://sketchup.google.com/3dwarehouse/details?mid=54875b560aced3707490d3159d2b93ca

http://www.wattpad.com/26762961-the-corliss-engine-group-by-frank-william